en Ferran Cabrer i Vilagut

Brief Presentation de Ferran Cabrer i Vilagut
http://en.wikipedia.org/wiki/User:Ferran.cabrer
Ferran Cabrer i Vilagut [Catalan Usuari:Ferran.cabrer.vilagut]
http://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:Ferran.cabrer.vilagut
******************
Sóc en Ferran Cabrer i Vilagut, Ferran Cabrer (English version)
tinc 50 anys, nascut al 1958-03-30. Sóc casat amb Maria Rosa Giralt i Esteve i tenim un noi, en Lluc de 19 anys. He nascut a Barcelona, a l'esquerra de l’eixampla (cruïlla Urgell/Mallorca). Vaig estudiar des dels tres als divuit anys a les Escoles Perez Iborra de Barcelona (Consell de Cent 323). Sóc un Emprenedor, Enginyer de professió i vaig estudiar un Curs de Post-grau en microeconomia i professionalment m' he dedicat a la recerca, a la consultoria i als negocis. Em sento català (difícil en aquest moments) Sóc català, penso , somio i parlo en català. He nascut i visc a Barcelona i tinc que jo sé, l' avia els va escriure un cop 17 cognoms catalans, com Cabrer, Vilagut, Vilagut, Llobet, Orpí, Claraso, Boleda, Boladell, Canyella, Canyadell, i d'altres similars..... menys un llunya francès Senaux d’ una francesa de Sete. Crec que per ser sostenibles hem de mantenir la diversitat i complexitat d’ identitats dins de l’actual globalització, com a eina persistència, arma natural de seguretat i patrimoni de la humanitat.

Sóc Consultor en Tecnologies de la Societat de la Informació i del Coneixement i treballo per la meva empresa en projectes europeus per la Comissió Europea, en tres diferents Direccions Generals: Empresa, Educació i Recerca, en projectes d'Investigació i Desenvolupament i de Recerca i Innovació. La meva experiència és en Tecnologies de Societat d'Informació i en solucions lliures i Obertes per a espais cooperatius, xarxes de col·laboradors i medis de treball virtual i en sostenibilitat i Glocalització. He fundat una Agrupació Europea CONSEN E.E.I.G. per beneficiar-se de compartir recursos i competències en xarxa dins una aliança de professionals i micro-empreses per prestar serveis a/per Europa i fer projectes de recerca europea i innovació en el camp de les tecnologies Obertes de la societat de la informació i dels espais virtuals i xarxes socials i industrials. En pot trobar més sobre mi i el meu treball i obra a la Xarxa.

L'actual canvi és exponencial i global el futur és de les persones que pensen globalment, s' adapten i actuen compromessos amb un ideari de responsabilitat sostenible.

Cabrer.info La web personal com a blog (English/Anglès)

Cabrer.org La web seria i oficial amb c.v. (English/Anglès)

Cabrer.cat La meva web en català (Catalan/Català)

[edita] Interessos i Aficions

Militant d'Esquerra Republicana de Catalunya ERC.cat

Soci de ÓMNIUM (llengua, Cultura i País) Català OMNIUM.cat

Soci del club esportiu "Club de Tennis Pompeia" de Montjuïc

Membre d'EARMA Associació Europea de Gestor i Administradors de Projectes de Recerca [1]

******************
* En Ferran is an Catalan engineer, businessman and now European pioneer and entrepreneur in Open-solutions for Information Society Technologies and collaborative working environments and virtual spaces for business and social networks.

He founded CONSEN Euro-Group a non-profit E.E.I.G. European Economic Interest Group, a small alliance of micro-companies and entrepreneurs, for sharing resources and competences at European level for working in European Research and Innovation projects in the field of Open technologies for sustainable “ecosystems” . Actually, he is exploring the opportunities of the new S.C.E. European Society Cooperatives for multidisciplinary technological projects and launching VISIYES a supportive info-space for innovative European startups where CONSEN has to maximize the valorisation of the education without lessons for entrepreneurs 2.0 who need the clustering of experts, tutors and incubators to collaborate in competition.

I am Ferran Cabrer i Vilagut, I am 50 years old. I am married and I have a child of 17th. I am Industrial and Agriculture Engineer. I am Catalan, I think in and speak Catalan. I born and I am living in Barcelona. I work for the European Commission in Research projects. My experience is in Information Society Technologies and in Open-solutions for collaborative working spaces. I founded CONSEN Euro-Group a non-profit E.E.I.G. for sharing resources and competences in an alliance of professionals and micro-companies for presenting and carrying out European research and innovation projects in the field of Open Info-Spaces technologies. You can find more about me and my work on the Net.

* http://Cabrer.org : Ferran Cabrer i Vilagut (work website)
* http://Cabrer.CAT : Ferran Cabrer (family website, catalan)
* http://Cabrer.info : Ferran Cabrer i Vilagut (weblog)

Personal information

* Surname : Cabrer i Vilagut
* First name : Ferran
* Address : Jaume Fabra 12, 08004, Barcelona, (Catalonia) Spain, Europe
* Telephone(s): +34 93 423 82 67 - +34 93 423 91 64
* Fax: +34 93 423 34 30
* E-mail : Ferran.Cabrer(@)CONSEN.org
* Date of birth : 1958-03-30
* Gender : Male

[edit] Links

Organizations and Business

* http://consen.org
* http://consen.info
* http://MUFICATA.net
* http://WEKOMS.com

Research and Innovation Networks

* http://eCentres.net
* http://MESHUP.org
* http://0w0p.org
* http://ACAAL.org

European Projects

* http://VISIYES.eu
* http://SECURE-FORCE.eu

Catalans

* http://NID.cat
* http://AIS.cat
* http://Projecte.cat
* http://Futurs.cat
* http://TELEcoop.cat